Hofors Barkley

Hofors-Barkley fre 27/9 - lör 28/9

...en omarbetad variant av loppet från 2023.

Nu deltar man i lag om två. Ni checkar in, på Armégatan 5 i Hofors, 18:00 fredagen 27/9 för den obligatoriska tältnatten. Kartor och regler delas ut 18:30. Starttiden meddelas 1 timme innan start men kan ske från 24:00-07:00 lördagen 28/9.

Det finns toalett och möjlighet att fylla vatten. Annars är ni självförsörjande från det att ni checkar in tills att ni antingen bryter eller fullföljer tävlingen. Ingen support tillåtet under tävlingen. Inte ute på varvet eller inne på varvningen.

Det är en bana utan markeringar som ska springas. Det finns kontroller utefter banan som ska tas som ett bevis på att ni varit där. Ni får en karta att följa. Banan är relativt kort fågelvägen, men relativt lång vägen som är mest lättframkomlig.

Två varv ska avklaras på 14 h för att klara loppet. Första varvet får max ta 7 h annars har får ni ej starta varv två.

Obligatorisk utrustning som fås på plats: Karta, nummerlapp, tävlingsväst. Obligatorisk utrustning som löparna står för själva: Första förband, mobiltelefon, kompass, powerbank, energi, pannlampa (båda deltagarna).

Deltagande lag står själva för all utrustning till tältnatten. Det som finns på plats är en lagom stor och lagom ojämn gräsmatta. Taktält på bil ej tillåtet, inte heller husvagn, husbil eller campervan är tillåtet. Ett vanligt tält går fint.

För att anmäla er så anmäler en av lagmedlemmarna sig men skriver sitt för- och efternamn i fältet för FÖRNAMN och sin partners för- och efternamn i fältet för EFTERNAMN. Ange herr, dam eller annat, och annat står för mixlag. Sedan mailar ni christianlank@hotmail.com. Genom den mailkonversationen så får jag bilder av er till en avatar som behövs på loppet för arrangören. Samt så får ni svara på lite frågor så alla deltagare lär känna varandra lite bättre innan tävlingen. Bild och svar publiceras i evenemanget på Facebook. 


Det är i Hofors det händer!

 


Boka tid