Onlineträning

Onlineträning med Carola

I över ett år har det som skulle bli en tillfällig ersättare till de fysiska passen fortsatt, onlineträningen blev det nya smarta sättet att kunna träna när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en helt vanlig köksstol, ett miniband och eventuellt någonting att ligga på, och varje vecka serveras två pass av olika karaktär. Ett med puls och pump, och ett med lugn och närvaro, en balans vi behöver i livet.

Styrka och kondition med miniband -

En lugn start med uppvärmning som följs av blandade styrke- och konditionsövningar som du utför i ditt tempo. Jag guidar dig i olika nivåer och varianter på övningarna. Passet är enkelt att hänga med på även för den som ej är tekninskt lagd. Jag sänder passet live i en facebook-grupp som du blir inbjuden i, och du kan antingen köra det live tillsammans med mig eller så har du en hel vecka på dig att köra det när det passar dig. Sedan ersätts passet av ett nytt veckan efter, vilket innebär att det alltid finns ett pass i gruppen när du är taggad.

Mjukisträning -

Ett pass fyllt av mjuka rörelser för hela kroppen som utmanar balans, rörlighet, styrka och stabilitet från start till slut. Jag guidar och du väljer själv storlek och tempo på rörelserna, det fina med att träna hemma är att du kan stanna i en position du känner gör gott. Varje pass innehåller nya rörelser och vi utför dem stående, sittandes på en stol eller på golvet. Passet ligger kvar i en vecka tills nästa pass körs och du kan köra det så många gånger du vill.

Holiday special:

Fyra veckor onlineträning vecka 50-1 (passen ligger kvar även vecka 2) för fantastiska 595:- 

Måndagar kl 8.00-8.45 Styrka och kondition med miniband

Torsdagar kl 8.00-8.45 Mjukisträning

Anmälan till carola@carolaochchristian.se

 

Boka tid