URKRAFT! Nybörjare

URKRAFT! Nybörjare i Aktiverafabriken

Måndag 20/11, 27/11 och 4/12 kl 17.30-18.30

För dig som vill stärka kroppen med styrketräning, men inte riktigt vet hur. Här tränar vi tillsamman i trygg miljö och växer tillsammans. Passen kommer att inledas med rörlighetsövningar och att aktivera igång musklerna. Sedan går vi in på styrkedelen där vi jobbar med fem övningar i stationsform: 

Marklyft

Bänkpress 

Knäböj 

Axelpress 

Ryggdrag

Ni blir två på varje station som turas om att köra respektive övning. Vi jobbar i 30 sekunder, vilar när den andra kör och upprepar det tre gånger innan vi byter till nästa. Klassiskt styrketräningsupplägg som stärker muskler, skelett och självförtroende.

Var och en kommer att jobba med sin anpassade vikt på stången/hantlarna och noterar detta i ett protokoll för att veta till kommande vecka. Jag går igenom tekniken och finns där för att hjälpa och tipsa, vi kommer även att ha stor nytta av varandra. Tillsammans strävar vi efter att träna med vikter som blir utmanande och de sista repetitionerna ska vara rejält tunga! Där lockar vi fram vår URKRAFT som sedan smittar av sig på resten av livet. Här startar vi från noll och inga förkunskaper krävs. 

Måndag 20/11, 27/11 och 4/12

450:- för tre tillfällen, 10 platser

Hör av dig till Carola om du har frågor eller önskar hjälp med bokningen. Boka här

Välkommen att hitta din URKRAFT! 

 

Detta pass leds av Carola


Boka tid