Rörelseglädje

Rörelseglädje-träning! 

Lekfull träning som ska kännas glädjefylld och kravlös.

Rörelser där vi stärker musklerna, konditionen, balansen, koordinationen, hjärtat, reaktionen, explosiviteten, ja ALLT.

Rörelseglädje tillsammans, där var och en kör i sitt tempo utan att varken känna tvånget av att köra hårdare än kroppen är redo för, eller att hålla igen när kroppen längtar efter en rejäl utmaning. 

Exempel på övningar på Rörelseglädje för alla, Rörelseglädje Mixpass och Tabata kan vara battlerope, lyfta och slänga bollar, däckövningar, gummibandsövningar mm. Vi blandar övningar med rotationer, rör kroppen upp och ner, i sidled, vi pressar, drar, böjer - träning som gör oss starka för livet och vardagen. 

Rörelseglädje för alla - Vårt klassiska upplägg med nio redskapsstationer där vi jobbar 30 sekunder två gånger per station. Som bonusövning erbjuds balansplatta samt handled- och grepptränare. 

Rörelseglädje Mixpass - Här varierar upplägget från vecka till vecka med olika tidsintervaller och stationer. Det är alltid anpassningsbart till den intensitet var och en önskar.

Tabata stationsträning - Sex stationer med redskap och med tabata-upplägg, vilket innebär att vi jobbar 20 sekunder och vilar 10 sekunder upprepat åtta gånger per station. Vi delar upp och kör två övningar per station vilket innebär många byten och härlig action. 

Från början av april till oktober tränar vi utomhus och andra halvan av året inomhus. Passen hålls i Hofors, Storvik och Hästbo med ledarna Annelie, Ulrika, Ingela och Carola.

Varmt välkommen i gänget du med!

 

Boka tid


 

 

Använd ditt friskvårdbidrag via

Boka tid