Aktiverafabriken Rhodos

Vår träningsresa blev succe!

Självklart reser vi igen! Häng med oss med avresa 28/9!

Är du en livsnjutare, som älskar träning, god mat och härligt sällskap? Häng då med på en oförglömlig träningsresa till underbara Rhodos!

På den här resan tränar du upp till tre gånger om dagen och njuter samtidigt av all inclusive och ljuvligt strandhäng.

Vi lägger stor vikt på att alla ska känna sig som hemma - och alla träningspass anpassas efter nivå. Tillsammans med oss får du en stor variation av pass för rörlighet, balans, styrka, kondition och explosivitet. Det preliminära schemat är att starta varje dag med en morgonjogg eller promenad innan vi i anslutning till detta mjukar upp kroppen med ett rörlighetspass eller yoga. Sedan väntar en gedigen frukostbuffé. Innan lunch erbjuds ett gemensamt pass med varierande upplägg, och innan middagen avslutar vi med dagens sista pass. Du bestämmer självklart själv hur många pass du önskar delta på.

Varmt välkommen att resa till Nazars storslagna hotell Akti Imperial, nära Rhodos stad och Ixia Beach. För 13499:- med del i dubbelrum är allt betalt på hemmaplan och du kan njuta av en härlig vecka. Inom en vecka efter bokningen betalar du handpenning och sedan sker slutbetalningen 35 dagar innan avresa. 

Mellan träningspassen blir det massor av härliga stunder vid hotellets stora poolområde eller vid stranden på andra sidan gatan. Du har även fri tillgång till hotellets träningspass såsom vattenjumpa, aerobic/step up samt fri träning i hotellgymmet.  

För intresseanmälan och mera info klicka här

 

 

 

 

Boka tid