Aktiverafabriken Rhodos 2/5-24

Vår träningsresa i maj blev succe!

Självklart reser vi igen! Häng med oss med avresa 2/5-24!

Är du en livsnjutare, som älskar träning, god mat och härligt sällskap? Häng då med på en oförglömlig träningsresa till underbara Rhodos!

På den här resan tränar du upp till tre gånger om dagen och njuter samtidigt av all inclusive och ljuvligt strandhäng.

Vi lägger stor vikt på att alla ska känna sig som hemma - och alla träningspass anpassas efter nivå. Tillsammans med oss får du en stor variation av pass för rörlighet, balans, styrka, kondition och explosivitet. Det preliminära schemat är att starta varje dag med en morgonjogg eller promenad innan vi i anslutning till detta mjukar upp kroppen med ett rörlighetspass eller yoga. Sedan väntar en gedigen frukostbuffé. Innan lunch erbjuds ett gemensamt pass med varierande upplägg, och innan middagen avslutar vi med dagens sista pass. Du bestämmer självklart själv hur många pass du önskar delta på.

Varmt välkommen att resa med oss till Lindos Imperial på Rhodos södra sida nära Lindos stad. Hotellet har flera poolområden och natursköna ytor där träningspassen hålls.

För 12899:- med del i dubbelrum är allt betalt på hemmaplan och du kan njuta av en härlig vecka. Du får dessutom en boka tidigt-rabatt på 1000:- om du bokar innan 31/1-24. Inom en vecka efter bokningen betalar du handpenning och sedan sker slutbetalningen 35 dagar innan avresa. 

Mellan träningspassen blir det massor av härliga stunder vid hotellets poolområden eller vid stranden nedanför. Du har även fri tillgång till hotellets träningspass såsom vattenjumpa, aerobic/step up samt fri träning i hotellgymmet.  

I dagsläget är 30 deltagare bokade och vi har plats för flera. När du bokat är det toppen om du kontaktar oss för att bli inlagd i vår gemensamma facebook-grupp. För intresseanmälan och mera info klicka här

Ring oss om frågor finns: Christian 070-3138812    Carola 073-9892215 eller kontakta Nazar med bokningsfrågor 0770-777888

 

 

 

 

Boka tid