Hofors- Varv efter varv

Hofors varv efter varv, fjärde upplagan

En variant av backyard ultra, men vi i Hofors drar gränsen vid 10 varv.

Är man intresserad av att vinna så är det snabbast på varv 10. Dam- och herrsegrare koras. Klarar ingen 10 varv finns det ingen vinnare i detta lopp. Däremot en massa härliga löpare. Alla som deltar får medalj.

Varven är 6,7 km och banan går på ca 60% stig och 40% grusväg. Det är stökig terräng bitvis och varje varv har ca 120 höjdmeter.

Regler: Start varje heltimme 10:00-19:00. Du har 60 min på dig att fullgöra ett varv. Har du gjort det och dessutom står i startfållan när starten går till nästa start är du fortfarande med i tävlingen. Missar du de 60 min eller inte står i startfållan när starten går är du ute.

Det finns grönområden vid start/varvning/mål så man kan slå upp sitt läger där. Omklädningsrum och toaletter finns i anslutning till loppet. Parkering finns i anslutning .Från 8:30 kan du hämta din nummerlapp. Vi håller till vid Värnaområdet i Hofors precis som 2021, 2022. Samma bana används. Deltagarna har tillgång till kaffe och godsaker hela loppet. Övrig energi tar ni med själva.

Skulle du få förhinder så finns det en säljfunktion i systemet om du får tag i någon som köper/övertar din startplats. Pengar betalas inte tillbaka av arrangören. Däremot försöker vi hjälpa till så gott det går att sälja vidare.Ett deltagar-pm publiceras veckan innan start med ytterligare information.Det går bra att kontakta mig Christian på 070-3138812 vid funderingar. 

Välkommen till Hofors i en grönskande vacker tid!

 

 

Boka tid