Rörelseglädje Absolut nybörjare

Rörelseglädje Absolut nybörjare

Tisdagar kl 18.00 vecka 34-40

Ett pass för dig som vill komma igång med rörelse, och vill göra det i en trygg privat grupp där vi börjar från noll tillsammans. Lekfull träning där vi provar på olika redskap som repet, bollar, däck, kettlebells, gummiband mm.

Oavsett om du har en kondition i botten, känner dig stel, en axel som krånglar eller haft en alldeles för skön soffa för länge kommer du att klara detta.

Första passen jobbar vi kortare stunder med längre vila, och vartefter gruppen utvecklas ökar vi arbetstiden och minskar vilan. Allt sker i lagom takt och du gör efter din dagsform och förmåga. Alla övningar utförs stående eller sittande, aldrig på marken. Det går närsomhelst att vila, och med samma deltagare i gruppen varje vecka skapar vi en fin gemenskap.

Tisdagar kl 18.00-18.50 vid Hofors Hembygdsgård med Carola som ledare. 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 17/9, 24/9,1/10 7 veckor för 800:- och då får du dessutom möjligheten att gå på de andra passen i Hofors, Storvik och Hästbo med Sensommarkortet som gäller 26/8-6/10.

Som du ser, allt ligger färdigförpackat i ett paket. Nu är det upp till dig om du ska välja att köpa det och starta goda vanor under hösten.

Du bokar din plats i gruppen här via länken och då bokar du alla sju pass.

Eventuell frånvaro meddelas till Carola. Hur det går till att boka de andra passen hinner vi gå igenom på plats.

Ring 073-9892215 eller skicka meddelande om du har frågor. Om det krånglar med bokningen finns jag att hjälpa, det är alltid trassligt i början. Detta ska bli otroligt roligt och jag hoppas att just VI ses!


 

 

Detta pass leds av Carola


Boka tid
Boka tid