Träningsresa Cypern Inifrån och ut

Inifrån och ut med Kicki & Carola

Lördag 7 - 14:e oktober till Cypern

Ge dig själv en vecka att landa, expandera och njuta din tid tillsammans med oss på Cypern. Vi har valt eleganta Vangelis Hotel vid Fig tree bay mitt i charmiga Protaras där vi servas med mat och dryck mellan träningspass och lugna stunder. 

Samtliga måltider, dryck och alla pass tillsammans med oss ingår i priset. Du väljer fritt under veckan bland våra pass. Vi tränar lugnt, inkännande och mjukt varvat med boostande, lyftande och stärkande. Naturligtvis kan du välja att ha en stund helt för dig själv när det behovet finns.

Välj sovmorgon eller en morgonpromenad/jogg innan vi startar dagen med ett mjukt pass och frukost. Sedan känner du in hur du vill tillbringa dagen. En sak är säker, du kommer inte att behöva lägga en enda tanke på vad som ska handlas, fixas, lagas, lösas eller uppnås. Under denna vecka får du luft till att landa, växa och utvecklas.

Vi finns för samtal och frågeställningar när du är redo att kika inåt, skala av och må ditt bästa jag När du reser hem önskar vi att du ska känna dig uppfylld, laddad med energi och att själen hunnit i kapp.

Fyll i en intresseanmälan/bokning här där en av er står som huvudbokare och den andra uppger att ni bor tillsammans. Ta gärna kontakt med någon av oss och meddela att du/ni bokat. Nazar skickar ett bekräftelsemail inom några dagar. Om du önskar någon att dela dubbelrum med kan vi hjälpa till med detta.

Priset för resan är 15 999:- och då ingår flygresa, transfer på Cypern, mat, dryck och alla aktiviteter. Det som tillkommer är bagage, avbokningsskydd/reseförsäkring och eventuell mat på planet. Handpenningen betalas inom 10 dagar och resan slutbetalas 35 dagar innan avresa. Vi har valt att resa med en grupp på max 23 deltagare.

Varmt välkommen, vi tror på välmående inifrån och ut! 

Carola 073-9892215    Kicki 073-8318294

Systrar som gillar rörelseglädje och livets spännande resa

Boka tid